NŐI KÖR – Kapcsolódásaink a férfiakkal

Teljes megújulás

 

Szeretettel meghívlak a 2018. március 2-án induló Női körbe, melynek során havonta 2 péntek esti napon férfiakkal való kapcsolódásainkról lesz szó.
Az esték alakalmával körben ülve, meditálva, érzelmeinkkel kapcsolatot teremtve, a női minőségeket fogjuk gyógyítani, majd beépíteni életünkbe, hogy a hétköznapokban is könnyen megélhessük azokat. Ehhez persze arra van szükség, hogy kioldjuk a blokkokat, melyek a kiteljesedés útjában állak.
Mindezeket a folyamatokat a női kör biztonságában fogjuk megélni, a női erő biztonsága segít majd, hogy tovább léphess a fejlődés következő szakaszába, hogy aztán egy új fejezetet írhass magadnak.
Ebben a körben azzal foglalkozunk, hogy miért nem működnek vagy miért nem úgy működnek kapcsolataid a férfiakkal, ahogyan szeretnéd és elindulunk egy olyan lehetőség felé, melyben kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatod lehet önmagaddal és a férfiakkal egyaránt.
Érdemes csatlakoznod a Női körhöz, ha:
Újra és újra ugyanazokat az élethelyzeteket és ugyanazokat a típusú férfiakat vonzod az életedbe és még nem értél el arra a pontra, hogy ezt áldásként és izgalmas fejlődési lehetőségként lásd.
Úgy érzed, hogy túl sokszor hagytak el a férfiak, de lehet, hogy csak egyszer, viszont az olyan mély nyomot hagyott benned, hogy talán még ma sem heverted ki.
Képtelen vagy a pároddal/társaddal a további fejlődésre, mintha te haladnál előre és szeretnéd őt húzni, de ő ellenáll, nem szeretné, és te nem tudod, mitévő legyél.
Hiányzik az életedből a párkapcsolati szenvedély, de nagyon szeretnéd, hogy legyen.
Lépned kellene és elengedned, önállósodnod és függetlenedned, de nem tudod, hogyan tedd, és félsz megtenni, mert félsz a következményektől.
Még nem érzékeled, hogy mi a különbség a párkapcsolat és a férfiakkal való kapcsolódás között, de talán a „kapcsolódás” szó mégis megragadja a figyelmedet és érzed, hogy valami megmozdul benned.
Csatlakozz egy olyan női körhöz, ahol valóban egymást támogatva, biztonságban lépkedhetsz az utadon.
Amennyiben egy-egy alkalomra jössz az este hozzájárulása: 5.000 forint, ha 4 alkalmat fizetsz, akkor 16.000 forint.
Kezdés időpontja: 18 óra
Befejezés időpontja: 21 óra
A női Körben elsősorban meditációk és egyszerű gyakorlatok formájában gyógyítjuk a lelkünket és érzelmi életünket.
Szeretettel várlak!
Hrubiák Anett – Freya